Wapiti natuurproducten

     

Recent onderzoek: wat vinden gebruikers van Wapiti Darmfunctie Complex?
Je stopt iets in je mond en een dag later vind je de resten ervan terug in de wc-pot. Klinkt simpel, maar in de praktijk is dat het lang niet altijd. Harde ontlasting, verstopte darmen, een opgeblazen gevoel … Het kleinste kamertje zorgt soms voor meer gedoe dan ons lief is. Wat is er loos? En hoe los je het op?

Lees hier hun mening

Gezonde ontlasting is licht- tot donkerbruin, niet geurend en lijkt op een gladde banaan. Ja, echt. Misschien klinkt dat voor jou als muziek in de oren: veel mensen hebben een moeilijke stoelgang. Helemaal verstopt of juist dag in dag uit een opgeblazen gevoel. Pfff… We tobben wat af met onze darmen!
 
Ondersteuning voor de darmen
Pruimen, vezels, kamille: onze darmen kunnen dit voedsel goed gebruiken om bijvoorbeeld de darmwerking te bevorderen. En ze worden ook vrolijk van beweging, ontspanning en massage. Denk je nu: ‘Hé, dat doe ik allemaal? Waarom zijn mijn darmen dan niet up and running?’ Hoewel goede brandstof en juist gebruik je darmen een kickstart geven, is dat niet altijd voldoende.

De darmen kunnen ontregeld raken door van alles en nog wat; van te weinig vezels eten en te weinig drinken tot medicijnen, vakantie, aanleg en allergie. Kun je langdurig niet ontspannen naar het toilet of hapert je stoelgang? De darmen kunnen misschien wel extra ondersteuning gebruiken. Dit extra biedt Wapiti Darmfunctie Complex. Dit complex is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en zorgt daarmee op natuurlijke wijze voor een regelmatige stoelgang. 
 

Stimuleren van de stoelgang

Maar, hoe ervaren gebruikers de werking van Wapiti Darmfunctie Complex? Onder 500 gebruikers zijn de ervaringen getest door middel van een enquête. De meeste respondenten gebruiken het product om de stoelgang te stimuleren en deze op een natuurlijke manier gezond te houden. Veel mensen hebben last van een verstopt gevoel: onderzoekers schatten dat een op de vijf mensen chronische obstipatie heeft. Als je verstopt bent, voel je dat als pijn of als een opgeblazen gevoel. Fijn is het allesbehalve. “Voor mij is Wapiti Darmfunctie Complex al ruim 30 jaar een onmisbaar supplement”, laat een respondent dan ook weten.

De klok gelijk zetten

Gemiddeld beoordelen gebruikers de werking als goed. Zo laat een respondent weten: “Voor mij is het perfect. Precies acht uur na inname kan ik naar het toilet: ik kan de klok erop gelijk zetten. Bovendien heb ik geen buikpijn van tevoren, wat met andere producten wel het geval was.” Dat het een natuurlijk product is, is voor velen een reden om te kiezen voor Wapiti Darmfunctie Complex. “Niets is zo effectief als Wapiti”, melden bovendien vele respondenten.

Geen ontlasting

Een moeilijke stoelgang, ook wel obstipatie of verstopping genoemd, is een verschijnsel waarbij je een flinke tijd geen ontlasting hebt. Je ontlasting blijft te lang in de dikke darm met als gevolg dat je moeite moet doen om de ontlasting naar buiten te werken. De ontlasting ziet er ook droog en keutelig uit en je hebt het idee dat je buik vol zit. Andere kenmerken kunnen zijn dat het poepen pijn doet, je hebt buikpijn of kramp en na het poepen heb je geen ‘leeg’ gevoel. Een moeizame stoelgang is niet normaal (en niet nodig!), dus blijf er niet mee rondlopen.

                                                                                                                                                            De merknaam Wapiti heeft haar oorsprong gevonden in de symboliek van het edelhert Wapiti dat staat voor kracht, uithoudingsvermogen, volharding en een lang en rijk leven. Wapiti`s komen veelal voor in de vrije natuur van de Rocky Mountains in Canada. Het prachtige grote gewei staat als symbool van kracht en natuur afgebeeld in het logo van Wapiti natuurproducten.

Wapiti natuurproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten, die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze natuurlijke voedingssupplementen worden gekenmerkt door hun gestandaardiseerde samenstelling en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onder leiding van een team van deskundige specialisten, waaronder ervaren industriële farmaceuten, worden tijdens de productie voortdurend strenge procescontroles uitgevoerd. Daarbij worden de huidige GMP & HACCP richtlijnen nauwgezet opgevolgd. Veel researchwerk wordt verricht met het oog op het ontwikkelen van nieuwe Wapiti natuurproducten, die met succes kunnen worden of reeds zijn toegevoegd aan het leveringsprogramma. Middels het overzicht van het totale Wapiti assortiment is per product uitgebreide informatie beschikbaar.

Alle Wapiti producten zijn glutenvrij.

Gastenboek

  • 24-11-2017 - wat wad ik gisteren blij...  lees meer
  • 01-10-2017 - Very very friendly and helpful!! Speaks Dutch, English, German, Russian...  lees meer
  • 06-05-2017 - Eindelijk in Limburg, ben al jaren Klant van Medihemp maar...  lees meer
Plaats een bericht

Terugbelservice

Terugbelservice

Wij bellen U gratis terug!

Aanbieding

CBD Olie Raw 5 % Naturel 30ml € 69,30 € 67,20
© 2017 - 2018 CBD-Natuurproducten-Roermond Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel