Wapiti natuurproducten

wapiti_darmfunctieWapiti Darmfunctie Complex

Wapiti Darmfunctie Complex is ontwikkeld ter ondersteuning van uw darmen en ontlasting.
Je stopt iets in je mond en een dag later vind je de resten ervan terug in de wc-pot. Klinkt simpel, maar in de praktijk is dat het lang niet altijd. Het kleinste kamertje zorgt soms voor meer gedoe dan ons lief is. Wat is er loos? 

Raadpleeg een arts

Indien uw ontlasting verandert van geur of dichtheid dient U een arts te consulteren. Het is belangrijk dat U dit in een vroeg stadium doet. Maar wat is een goede ontlasting? Een goede ontlasting ziet er als volgt uit:
Gezonde ontlasting is licht- tot donkerbruin, niet geurend en lijkt op een gladde banaan. Ja, echt. Misschien klinkt dat voor jou als muziek in de oren: veel mensen hebben een moeilijke stoelgang. Helemaal verstopt of juist dag in dag uit een opgeblazen gevoel. Pfff… We tobben wat af met onze darmen!

Heeft U een arts geraadpleegd en is er niets uit het onderzoek gekomen dan kunt U ondersteuning geven aan uw darmen.
 
Ondersteuning voor de darmen

Pruimen, vezels, kamille: onze darmen kunnen dit voedsel goed gebruiken om bijvoorbeeld de verwerking van ons voedsel te stimuleren. Darmen worden ook vrolijk van beweging, ontspanning en massage. Denk je nu: ‘Hé, dat doe ik allemaal? Waarom zijn mijn darmen dan niet up and running?’ Hoewel goede brandstof en beweging je darmen een kickstart geven, is dat niet altijd voldoende.

De darmen kunnen ontregeld raken door van alles en nog wat; van te weinig vezels eten en te weinig drinken tot medicijnen, vakantie, aanleg en allergie. Kun je langdurig niet ontspannen naar het toilet of hapert je stoelgang? De darmen kunnen misschien wel extra ondersteuning gebruiken. Dit extra biedt Wapiti Darmfunctie Complex. Dit complex is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en zorgt daarmee dat u op een natuurlijke wijze het optimale doet om een goede toiletgang te bevorderen. 

Voorkom een ontregelde stoelgang
Een ander dagritme, een ander eetpatroon en mogelijk minder bewegen? Voorkom dat je darmen op slot gaan en je niet naar het toilet kunt...

- Blijf op gezette tijden je maaltijden nuttigen; sla geen maaltijd over
- Eet je maaltijden aan tafel en niet op de bank of bij de TV
- Probeer zo gezond mogelijk te (blijven) eten, onder andere: rauwe groenten,
  vers fruit en volkorenproducten
- Drink voldoende water, dus niet alleen koffie
- Zorg voor voldoende beweging, voor zover mogelijk het liefst in de buitenlucht
- Neem de tijd voor je toiletbezoek, ga er echt voor zitten

Wapiti Darmfunctie Complex draagt bij aan een natuurlijke stoelgang
De krachtige kruidenextracten in Wapiti Darmfunctie Complex
bevorderen de inwendige reiniging en zorgen voor
een regelmatige stoelgang.

Ieder huishouden zou één doosje in huis moeten hebben, dan bespaar je je een gang naar de huisarts en een eventeel MDL onderzoek dat als héél vervelend wordt ervaren. Dit is geen commerciële boodschap!​
 

Stimuleren van de stoelgang

Recent onderzoek: wat vinden gebruikers van Wapiti Darmfunctie Complex?  Onder 500 gebruikers zijn de ervaringen getest door middel van een enquête. De meeste respondenten gebruiken het product om de stoelgang te stimuleren en deze regelmatiger te houden. Veel mensen hebben last van een opgeblazen gevoel: onderzoekers schatten dat een op de vijf mensen problemen heeft met de toiletgang. Als je verstopt bent, voel je dat als pijn of als een opgeblazen gevoel. Fijn is het allesbehalve. “Voor mij is Wapiti Darmfunctie Complex al ruim 30 jaar een onmisbaar supplement”, laat een respondent dan ook weten.

De klok gelijk zetten

Gemiddeld beoordelen gebruikers de werking van Wapiti Darmfunctie Complex als goed. Zo laat een respondent weten: “Voor mij is het perfect. Precies acht uur na inname kan ik naar het toilet: ik kan de klok erop gelijk zetten. Bovendien heb ik geen opgeblazen gevoel de hele dag, wat met andere alternatieven wel het geval was.” Dat het een natuurlijk product is, is voor velen een reden om te kiezen voor Wapiti Darmfunctie Complex, melden bovendien vele respondenten.

Het merk Wapiti

De merknaam Wapiti heeft haar oorsprong gevonden in de symboliek van het edelhert Wapiti dat staat voor kracht, uithoudingsvermogen, volharding en een lang en rijk leven. Wapiti`s komen veelal voor in de vrije natuur van de Rocky Mountains in Canada. Het prachtige grote gewei staat als symbool van kracht en natuur afgebeeld in het logo van Wapiti natuurproducten.

Wapiti natuurproducten

Wapiti natuurproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten, die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze natuurlijke voedingssupplementen worden gekenmerkt door hun gestandaardiseerde samenstelling en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onder leiding van interne medewerkers worden tijdens de productie voortdurend strenge procescontroles uitgevoerd. Daarbij worden de huidige GMP & HACCP richtlijnen nauwgezet opgevolgd. Veel researchwerk wordt verricht met het oog op het ontwikkelen van nieuwe Wapiti natuurproducten, die met succes kunnen worden of reeds zijn toegevoegd aan het leveringsprogramma. Middels het overzicht van het totale Wapiti assortiment is per product uitgebreide informatie beschikbaar.

Alle Wapiti producten zijn glutenvrij.

© 2017 - 2021 CBD-Natuurproducten-Roermond Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel