Webwinkelkeur merk

Webshopkeurmerk

CBD-NATUURPRODUCTEN-ROERMOND heeft een Webshop Keurmerk (2017)

 

Sinds 2016 is CBD-NATUURPRODUCTEN-ROERMOND in het bezit van het officiële Webshop Keurmerk. Hier zijn wij natuurlijk super trots op! Dit keurmerk hebben wij ontvangen omdat CBD-NATUURPRODUCTEN-ROERMOND voldoet aan alle criteria van Stichting Webshop Keurmerk.

Het Webshop Keurmerk is het grootste betrouwbare keurmerk van Nederland en België. Met dit keurmerk laten wij zien dat onze klanten betrouwbaar en veilig in onze webshop kunnen bestellen én dat wij staan voor kwaliteit.

In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen. Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Ook al zijn we nu in het bezit van het officiële Webshop Keurmerk, we blijven continue bezig om onze webshop te verbeteren. Heb je opmerkingen of suggesties voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, kijk op onze contactgegevens.

Gastenboek

  • 03-01-2019 - Zeer deskundige uitleg, steeds weer kun...  lees meer
  • 24-11-2017 - wat wad ik gisteren blij...  lees meer
  • 01-10-2017 - Very very friendly and helpful!! Speaks Dutch, English, German, Russian...  lees meer
Plaats een bericht

Terugbelservice

Terugbelservice

Wij bellen U gratis terug!

© 2017 - 2019 CBD-Natuurproducten-Roermond Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel