Nieuw !

Globifer Plus

Vorige Artikel 6 van 16 Volgende

IJzer ondersteunt de normale productie van rode bloedlichaampjes en hemoglobine. Foliumzuur ondersteunt de normale productie van rode bloedcellen en speelt een rol bij een reguliere celdeling.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Toepassing

IJzer is belangrijk voor het aanmaken van het eiwit hemoglobine. Dit eiwit vervoert zuurstof van de longen naar het hele lichaam. In een gezonde, gevarieerde voeding wordt voldoende ijzer aangeboden. IJzer zit in verschillende groentes, brood en vleessoorten zoals broccoli, sperziebonen, spinazie, volkorenbrood en rund- en lamsvlees. In bepaalde omstandigheden kan men een grotere ijzerbehoefte hebben. Dan kan het nuttig zijn om de ijzer behoefte aan te vullen met een voedingssupplement. Foliumzuur ondersteunt de normale productie van rode bloedcellen en speelt een rol bij een reguliere celdeling.** Wapiti Globifer Plus bestaat uit natuurlijke hemoglobine poeder afkomstig van runderen en is geproduceerd onder de strenge richtlijnen van voedselveiligheid. Deze natuurlijke bron van ijzer kenmerkt zich door een hoge opname in het darmstelsel. Dit combineert de gewenste niveaus in ijzergehalte zonder de ongewenste verschijnselen bij traditionele ijzerpreparaten.

Dit voedingssupplement is geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij een kinderwens.

© 2017 - 2020 CBD-Natuurproducten-Roermond Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel